Op reis naar Bali voor yoga

Bali is een geweldige plek om te bezoeken als je yoga wilt combineren met reizen over de wereld, het verkennen van geweldige locaties en het proeven van een unieke yoga retreat. We zijn naar Bali gereisd voor yoga!

We willen graag onze ervaringen delen, bezoeken en vertellen hoe en waarom we naar Bali zijn gereisd voor yoga.

Waar te verblijven als je naar Bali reist voor yoga?

We reisden 4 weken naar Bali en bezochten verschillende locaties om u een aantal waardevolle aanbevelingen te doen die we hieronder zullen delen (we zullen hieronder over enkele geweldige locaties schrijven).

Toen we rondreisden, maakten we meestal gebruik van Airbnb. Dit werkt prima wanneer u door Bali reist, omdat u daar elke ervaring, type accommodatie of service kunt vinden waarnaar u op zoek bent.

Ook hebben wij een zeer unieke ervaring gehad tijdens een yoga retreat op Bali .

Airbnb gebruiken op Bali

Vooral in de vakantieperiodes kan Bali een erg drukke plek zijn. Wanneer je in het hoogseizoen op reis gaat, kan het dus handig zijn om je verblijf vooraf te boeken.

Als u anders van dag tot dag wilt leven en uw reis niet wilt plannen, kunt u dit tijdens uw reis uitzoeken en de accommodatie een paar dagen van tevoren boeken.

Maar eerlijk gezegd hebben we al onze Airbnb-verblijven een paar dagen eerder geboekt. Zo konden we van dag tot dag leven.

TIP: Wij hebben onze yoga retreat alleen vooraf en onze eerste nacht geboekt

Ga op yoga retraite op Bali

Toen we naar Canggu (onze favoriete plek) gingen, wilden we een unieke Yoga Retreat-ervaring hebben. Toen we weer thuis waren, zijn we op zoek gegaan naar een yoga-retraite op Bali en daar hebben we er een gevonden.

Toen we naar de verschillende opties voor onze yoga retraite keken, kozen we voor Happyfish Bali op basis van onze verwachtingen en het programma en schema dat ze aanboden.

Na een tijdje zoeken werden we enthousiast over hun yoga retraiteprogramma en locatie.

Bovendien bevindt deze retraite zich in Canggu en van een eerdere reis naar Bali wisten we dat Canggu onze favoriete plek is. Canggu ligt vlak bij het strand, er zijn leuke winkeltjes, goede restaurants en een aantal leuke barretjes voor een cocktail (hieronder meer over Canggu). Het is de perfecte locatie voor een yoga retraite omdat het het rustige en wilde landschap van Bali combineert met de levensstijl van jongeren en het stadsleven.

Ga op yoga retraite op Bali

Ga op yoga retraite op Bali

Happyfish Bali – Yoga retraite

Happyfish Bali – Yoga retraite

Happyfish Bali – Yoga retraite

Happyfish Bali ligt in Canggu met een zeer uniek yogadek. Zoals gezegd houden we van Canggu en deze yoga retreat ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum en tussen de rustige rijstvelden, maar toch heel dicht bij het centrum van Canggu en het strand.

De villa is nieuw gebouwd, dus de accommodatie is in perfecte staat en zeer comfortabel, met een geweldige designsmaak. Ook het personeel is erg aardig en behulpzaam en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt.

Yoga retraite programma

Yoga retraite programma

Yoga retraiteprogramma

Het yogaprogramma dat Happyfish Bali heeft gecreëerd is all-in en met een variatie aan activiteiten. We hielden ook van de mix tussen yoga, ontspanning en sportieve activiteiten.

Lijst met activiteiten bij Happyfish Bali:

  • 11 sessies yoga
  • 6 nachten slapen
  • 6 keer ontbijt
  • Vrijdag Gezonde BBQ
  • 1 ontspannende massage
  • Bootcamp!
  • Pilates-les
  • Surfdag!
  • Welkom HAPPYFISH-goodies
  • Scooter (of fiets)
  • Eendaagse reis naar Ubud
  • Ophalen van het vliegveld

Yoga op het strand op Bali?

We gingen voor een 7-daagse yoga retreat-ervaring bij Happyfish Bali. Maar verder hebben we veel aan yoga gedaan! Wij hebben onze eigen blauwe yogablokken meegenomen naar Bali!

We hebben veel vroege ochtendyoga gedaan op het strand. Uluwatu heeft een van de beste stranden van Bali met prachtig blauw water. Dit is echt een unieke ervaring.

Yoga op het strand van Bali

Yoga op het strand van Bali

Wat kun je verwachten als je naar Bali reist?

Op Bali is veel te doen. Er zijn verschillende plaatsen om naartoe te gaan. Laten we een klein overzicht geven van de meest populaire plaatsen. Alle plaatsen waarover we schrijven zijn geweldig! Maar elke plaats kreeg zijn eigen charme en reden om er te zijn.

Kuta Kuta

Als u met het vliegtuig naar Bali reist, komt u aan op de luchthaven van Kuta. Kuta is een geweldige plek om te bezoeken, maar ook een meer toeristisch deel van Bali. Er zijn leuke winkeltjes en als je even wat wilt gaan drinken zijn er genoeg bars.

We hielden van Kuta, maar deze plek is niet onze favoriet. Het is leuk om te zien, maar geen must see vergeleken met de andere plekken hieronder.

Seminyak Seminyak

Seminyak geeft je een heel goede ervaring op Bali. Er zijn fruitmarkten naast de straat, veel winkels met leuke souvenirs, kunst en meubels en ook geweldige restaurants.

Het stadscentrum heeft veel winkels, maar als je wilt ontspannen is er een heel mooi strand. Wilt u wat meer luxe? Potato Head en het W hotel Bali zijn enkele zeer leuke plaatsen om te bezoeken. Je kunt hier een bed krijgen, de menu's zijn geweldig en de sfeer is “Bali met wat luxe”.

Canggu Canggu

De plaats Canggu op Bali heeft het allemaal!

Canggu is een zeer geliefde plek, en we kunnen begrijpen waarom. Er zijn veel winkels overal in de buurt. Ook zijn er tal van leuke restaurants met de meest excentrieke gerechten. We begrijpen de Instagram-foto van je eten op Bali. Waarom? Het eten is net kunst!

Als je van sushi houdt (de meeste mensen doen dat goed 😉), bezoek dan zeker Warung Sushito (Warung betekent “familierestaurant” in het Balinees). Deze plaats heeft naar onze mening de beste sushi van Bali. De mensen zijn zo vriendelijk en het eten is geweldig. Tip: Controleer vooraf of ze open zijn, soms zijn ze gesloten. Vanaf het centrum van Canggu is het ongeveer 10 minuten per scooter.

Uluwatu Uluwatu

Uluwatu is een zeer uniek en moet bezoeken als je naar Bali reist voor yoga. De stranden zijn perfect blauw, er is echte natuur en er zijn veel plaatsen om te bezoeken.

Single fin is een van die plaatsen om te bezoeken. Single Fin kreeg een bar/restaurant op meerdere verdiepingen met een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Ook als je naar beneden loopt is er een hele mooie grot om te bezoeken.

Wil je wat meer luxe? Bij Sundays Beach Club moet je zijn! Het is de moeite waard om hier een hele dag door te brengen. Ze hebben subs, kano's, snorkelkleding en een van de mooiste en meest schone stranden. Maak ook een mooie wandeling en je zult enkele apen in het bos zien.

Ubud Ubud

Ubud is de enige plaats op de lijst zonder strand. MAAR deze plek heeft zo'n uniek regenwoud. Leer meer over de cultuur van Bali, ga landinwaarts en maak veel vrienden met apen.

Wanneer je per scooter reist vanuit Seminyak, Canggu, Kuta of Uluwatu zul je een geweldige reis hebben. Wees altijd voorzichtig onderweg, maar dit geeft je een geweldige ervaring over dit eiland.

Wanneer je in Ubud aankomt, weet je wat ik bedoel. Er lopen veel apen rond, vooral in het apenbos op Bali . Tip: Bewaar geen eten in je tas als je naar het apenbos gaat.

Wil je rondhangen op een mooie en rustige plek? Ga naar Junglevis. Deze plaats ligt midden in het regenwoud, is erg rustig en heeft een overloopzwembad. Een must om te bezoeken!

Take-away als je naar Bali reist voor yoga!

Zoals je kunt lezen zijn wij erg enthousiast over het afreizen naar Bali voor yoga. Dit komt omdat we van de omgeving op Bali houden en er veel dingen te doen zijn. Je zult je geen dag vervelen.

Als je een unieke ervaring wilt hebben, raden wij je zeker aan om op yoga retreat te gaan als je naar Bali reist.

Heeft u ervaringen over Bali die u wilt delen, heeft u vragen of wilt u een specifiek advies? Reageer hieronder!

Klaar voor yoga? Bezoek onze yogaproducten!!

Blauwe yogablokken

Blauwe yogablokken

Volgende lezen